“Mou-te... i el camí apareixerà” ( Proverbi Zen)

Als centres d’AIREDETERA treballem per preservar el coneixement, llegat, ensenyament i  pràctica del què és l’Autèntic Mètode Pilates, donant continuïtat a la línia de l’Escola “Romana’s Pilates”. Som una referència  per la implantació d’estudis de Pilates de qualitat a la província de Tarragona, respectuosos amb el model original. 

Integrem serveis terapèutics amb professionals qualificats per tal de donar resposta a les necessitats de cura personal desde una perspectiva holística. 
El nostre compromís és contribuir a la generació d’una millor qualitat de vida,  treballem amb la voluntat de que les persones que confien en els nostres serveis assoleixin i gaudeixin d’ un estat físic,mental  i emocional òptim i saludable.

AIREDETERRA és Art, Vida & Moviment.


“En la alegría serás invencible” (Albert Einstein)

A AIREDETERRA partim d’una concepció àmplia de la realitat respecte del sector econòmic en el qual la nostra empresa encaixa. Ens dirigim a contribuir favorablement a que la Salut sigui concebuda com una àrea rellevant de la nostra vida, a través de la cura del cos físic i també dels aspectes psicològics i socials que afecten a la nostra salut,  més enllà de la pràctica d’activitat física , per bé que és aquesta pràctica l’essència fonamental i el pilar de l’empresa. Treballem per millorar la relació del ésser humà entre el  cos i la ment.

Estem enfocats en donar a conèixer l’Autèntic Pilates a la província de Tarragona, mitjançant la nostra tasca educativa i cooperativa amb d’altres centres, instal·lacions esportives o entitats que vulguin incorporar un Pilates de qualitat en la seva oferta de serveis.  En aquest sentit estem interessats en col·laborar amb escoles, instituts, universitats i d’altres entitats públiques locals per complir la nostra missió de transmetre el que és la nostra passió: L’AUTÈNTIC PILATES.

“L’excel·lència no és un acte, sinó un hàbit” (Aristòtil)

L’atenció personalitzada és la nostra prioritat.  Valorem el caràcter emprenedor i entusiasta de la promotora del projecte, la qual potencia el seu lideratge connectiu, proper, permeable i receptiu .
 Preservem la confidencialitat dels clients, respectem per sobre de tot la seva intimitat.
Oferim un espai acollidor, còmode, modern i agradable, amb l’objectiu que les persones que entren en les nostres instal·lacions se sentin ben rebudes.
AIREDETERRA ofereix en els seus estudis de Pilates l’espai adequat per trobar la calma interior i per desenvolupar el nostre potencial físic, mental i anímic.

Les instructores de “Romana’s Pilates” del centre mantenim el nostre ferm compromís en respectar el Mètode Pilates Original. Apostem pel Pilates de qualitat, aquesta és l’essència i el motor que dóna sentit a la creació de l’empresa, és l’activitat comercial principal, el producte diferencial i per aquest motiu el potenciarem al màxim. L’ètica i la honestedat en la transmissió d’aquesta disciplina és un dels nostres valors de base.

Tots els professionals implicats a AIREDETERRA ens ocupem d’assumir la nostra responsabilitat envers els clients que confien en la nostra tasca professional,  facilitem la proximitat en el tracte directe entre els clients i l’equip de professionals, així com  també amb la coordinadora i directora del centre.

Transparència, proximitat, constància, coherència, flexibilitat, perseverança, emprenedoria, confiança, formació contínua i creativitat... són alguns dels valors que ens mouen i ens defineixen.