AIREDETERRA és una empresa emergent  creada a mitjans del 2014 amb voluntat i desig de creixement. AIREDETERRA està orientada a establir un equip de professionals de qualitat que tinguin com a denominador comú  un caràcter entusiasta, perseverant i  creatiu. La direcció del centre vol incorporar professionals amb “nom propi” que s’integrin harmònicament  a l’esperit i  modus operandi d’AIREDETERRA; persones motivades a treballar per assolir les seves fites, amb interès per invertir en la seva millora professional, amb voluntat de generar sinergies entre els membres de l’equip, respectant els principis des dels quals es funda l’empresa.

Raïssa Janer, directora d’AIREDETERRA “ORIGINAL PILATES TARRACO”, 

instructora certificada per “Romana’s Pilates”, 

ballarina i professora de dansa moderna.


Raïssa Maria Janer Vulart, neix a Barcelona el 12 de febrer de 1980. Combina els estudis de Dansa en diverses acadèmies amb els de Sociologia a la Universitat de Barcelona. Es decanta cap a la vessant artística i des de l’any 2000 ha treballat com a ballarina, professora i coreògrafa de Dansa Moderna. L’any 2008 es certifica com a instructora de “Romana’s Pilates”. Des d’aleshores la Raïssa Janer ha impartit classes de Pilates Original a l’estudi del club esportiu AQUA de Vilanova i la Geltrú. Al mateix temps, la Raïssa dóna classes , cursos i tallers de dansa en diverses escoles catalanes. Al 2014 crea el seu  propi estudi de Pilates a Altafulla, poble en el que viu des de fa 11 anys. I a mitjans de 2016 obra un nou estudi a Tarragona.
Pel que fa a l’organització laboral la Raïssa Janer, té com a prioritat la conciliació de la vida personal i familiar . La  maternitat és un dels pilars de la seva vida.

Francisco Javier Siles, 

Acupuntor i Naturòpata , 

llicenciat en Dret per la UB.

Acupuntor i naturòpata expert en trastorns de conducta i addiccions per la Universidat de Barcelona. Professor de Qi Gong. Diplomat en Quiromassatge i KinesioTape (Vendatge Neuromuscular) por l’escola del Dr. Sagrera Ferrandiz. Màster en Acupuntura Japonesa (estil Kiiko Matshumoto) amb Andy Harrop.(London),Practitioner PNL (Institut Gestalt).


Conxi Torralba Ballesté, 

Col·labora en la gestió de les xarxes socials i 

assessorament online d’AIREDETERRA


Tarragona 1987.02.16 Llicenciada en Comunicació Audiovisual per la Universitat Complutense de Madrid. Compta amb més de 7 anys d’experiència en el món de la comunicació, tecnologia i esdeveniments.

Durant tres anys va liderar el departament de comunicació de la Candidatura de Tarragona als Jocs Mediterranis de 2017, aconseguint l’èxit de la mateixa. A més ha dirigit durant tres anys el departament comercial i patrocinis del reconegut esdeveniment The Shopping Night Barcelona. En l’àmbit online i tecnològic, treballa com Key Account Manager en una empresa de Realitat Augmentada i col·labora puntualment en la redacció i assessorament de continguts online per start ups i pimes.
 
 

Formació continuada per als nostres professors


A “Romana’s Pilates” els instructors/es ens hem de reciclar anualment. Per això l’empresa facilitarà la realització d’aquests programes de formació contínua (que a l’escola Romana’s es diu Continued Education Programm). El primer Workshop per professors que hem organitzat el vam realitzar el passat 31 de marc d’enguany.