FRANCISCO JAVIER SILES

Acupuntor i naturòpata expert en trastorns de conducta i addiccions per la Universidat de Barcelona. Professor de Qi Gong. Diplomat en Quiromassatge i KinesioTape (Vendatge Neuromuscular) por l’escola del Dr. Sagrera Ferrandiz. Màster en Acupuntura Japonesa (estil Kiiko Matshumoto) amb Andy Harrop.(London),Practitioner PNL (Institut Gestalt).

ACUPUNTURA

Actualment, l’eficàcia i vigència de la Medicina Tradicional Xinesa, com a cos complet de coneixements i pràctiques terapèutiques en general, i de l’Acupuntura com a tècnica específica en particular, es troben fora de tot qüestionament; així ho reconeix en les seves resolucions, des dels anys setanta del segle passat, l’Organització Mundial de la Salut, acompanyades en les últimes dècades d’una gran quantitat de treballs i investigacions científiques avalant la seva eficàcia i validesa en patologies que van des de les malalties degeneratives, fins a quadres dolorosos a qualsevol nivell de la columna vertebral (lumbàlgia, ciàtica, etc.) o les més diverses tendinopaties; passant per tot l’arc dels desequilibris d’origen psico-emocional, com l’estrès o l’ansietat, fins a les patologies de caràcter auto immune, o qualsevol alteració i trastorn de conducta (trastorns en l’alimentació, trastorns del son, etc.).

Per això, es ve produint una demanda, cada vegada major, d’aquests tractaments, en moltes ocasions complementaris a una ciència mèdica considerada més ortodoxa en el nostre entorn, que sent imprescindible i insubstituïble en algunes de les seves intervencions, també manca, en altres, de la sensibilitat i subtilesa necessàries per a la regulació d’alguns dels desequilibris orgànics i emocionals més comuns a les nostres societats modernes.

Des d’aquesta perspectiva, el servei d’acupuntura d’AIREDETERRA els proposa una visió natural i prevencionista de la Vida i la Salut, on la tècnica, l’art i el moviment energètic preservin i restableixin l’equilibri físic i emocional de les persones i del seu entorn.

PREUS

1 sessió 50€
Bonus de 4 sessions 180€